Kurum Adı : SULTAN REŞAT ORTAOKULU
WEB Adresi : http://sultanresat.meb.k12.tr
Adres : Halkalı Merkez Mah. Tuna cd. No.1 Küçükçekmece İSTANBUL

VİZYON
Kurucumuz Ulu Önder Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda ve devrimlerinin ışığında evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.

MİSYON
Uluslararası standartlarda,bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.

Sultan Reşat Ortaokulu

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Doğalgaz
Öğretim Şekli : İkili
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 07:20-18:50
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :