İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - SULTAN REŞAT ORTAOKULU

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sultan Reşat Ortaokulu tüm öğretmen ve öğrencileri her hafta seçilen gün ve saatte hep beraber kitap okuyoruz.

Kıymetli velilerimiz sizler de hafta sonu belirlediğiniz bir saate ailece kitap okuyunuz.

Velilerimiz ve öğrencilerimizi hafta sonu birlikte kitap okurken görmek biz öğretmenleri çok mutu edecektir.

Şbt

Okulumuzda İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Şbt

Tüm eksiklikler  onarıldı ve öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Başarılı bir Eğitim öğretim dönemi geçirmek dileğiyle..

Şbt

2024 yılı devlet parasız yatılılık ve bursluluk sınavı başvuruları 13 Şubat 2024 tarihinde başlayıp 01 Mart 2024 tarihinde bitecektir.

Kas

Öğretmen ve öğrencilerimiz el birliği ile ağaç fidanlariyla bahcemizi ağaçlandırıldı.

Kas

Yeni okul müdürümüz görevine başladı

Ekm

29 Ekim 2023 Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama töreni okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eğitim öğretim yılı sonu

May

Okulumuz öğrencilerinin Teknoloji Tasarım öğretmenleri rehberliğinde yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalardan oluşan sergimiz açılmıştır.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşku ile kutladık.