T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - SULTAN REŞAT ORTAOKULU

FORMLAR

Değerli öğrenciler formların niçin kullanıldığını anlamak için lütfen açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

 

Çalışma Programı Formları, sosyal ve akademik faaliyetlerin artarak önem kazandığı günümüzde öğrencilere zaman yönetimini planlamalarında destek sunmak amacıyla hazırlanmıştır. 1. form öğrencinin bir hafta boyunca yaptığı tüm etkinliklerin çizelge halinde yazılarak zamanını nasıl değerlendirdiğini, ikinci form ise öğrencinin zamanı etkili bir şekilde planlamasını, öğrencinin ihtiyacına göre ders ve ders dışı etkinliklerin bir haftalık süreçte planlanarak uyabildiği ve uyamadığı etkinlikleri görmesini sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Daha detaylı bilgi ve yardım için Okulunuz Rehberlik Servisine başvurabilirsiniz.

ÇALIŞMA PROGRAMI

Akademik Benlik Kavramı Ölçeği öğrencilerin yetenekleri ve ilgileri hakkında daha berrak ve gerçekçi bir kavrama sahip olmalarına yardımcı olmak amacıyla geliştirilmiştir. Bu formu doldurup Okul Rehberlik Servisine teslim edebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

AKADEMİK BENLİK KAVRAMI ÖLÇEĞİ

Mesleki Eğilim Belirleme Envanteri  öğrencilerin ilgi ve isteklerinin farkına varmalarını sağlamak ve hangi meslek alanına yatkın olduklarını belirlemek amacıyla kullanılır. Bu formu doldurup Okul Rehberlik Servisine teslim edebilir ve daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

MESLEKİ YÖNELİM ENVANTERİ

İsterseniz otobiyografik teknikle hazırlanan bu formu doldurduktan sonra, isterseniz de doğrudan Okulunuz Rehberlik Servisine başvurabilirsiniz.

OTOBİYOGRAFİ- BANA KENDİNİ ANLAT

 

Sayın veliler ve okul personeli, 

 

Öğrenciye yönelik rehberlik hizmetleri,veliye ve okul personeline sunulacak müşavirlik hizmetlerinde ihtiyaçların veli ve okul personeli gözünden belirlenmesi amacıyla İhtiyaç Belirleme Formları geliştirilmiştir.Bu formları doldurup Okul Rehberlik Servisine teslim edebilirsiniz.

REHBERLİK HİZMETLERİ İHTİYAÇLARI BELİRLEME FORMLARI

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.02.2018 - Güncelleme: 28.02.2018 10:39 - Görüntülenme: 844
  Beğen | 10  kişi beğendi